Granngården firar 140 jordnära år

Granngården har stöttat drömmar sedan 1880, då vi öppnade vår första lilla gårdshandel på den småländska landsbygden. Idag, 140 år senare, har Granngården 111 butiker runt om i landet. Vi är stolta över att genom vår historia kunna skapa de bästa förutsättningarna för att du ska kunna leva ett jordnära liv.

Kom och fira med oss!

Vi fyller 140 år och det vill vi fira genom att erbjuda dig fina jubileumspriser och jubileumsaktiviteter under året. Vi är tacksamma över att ha fått vara din kunniga och hjälpsamma granne under alla dessa år, och hoppas på många fler glädjande stunder tillsammans. Välkommen att fira med oss!

Detta har hänt på 140 år

Vi har varit med sedan tiden vi slog gräsmattan med lie och har under 140 år sett många redskap ersättas av maskiner. Idag kan vi med säkerhet säga att vi kan det jordnära livet. Och genom lång erfarenhet kan vi erbjuda dig pålitliga produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration när det kommer till odling, djur och natur.

Genom vår historia vet vi att människor mår bra av att leva nära djur och natur. Och tack vare vår kunniga personal, vår lokala förankring och vår nyfikenhet kan vi tillgodose ditt och dina djurs behov, sprida odlingsglädje och stötta din dröm.

Följ med på vår hållbara resa

Vi på Granngården håller orubbligt fast vid stoltheten att förvalta vårt 140-åriga arv och skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart och jordnära liv idag, imorgon och i framtiden. Och vi hoppas att du följer med på resan tillsammans med oss!