Ny blogg – välkommen Brantas gård!

Vi är glada och stolta över att kunna presentera vår nya trädgårdsbloggare – Christina Almén. Hon driver bloggen Brantas Gård som har flyttat in här på grannliv.se. Följ henne gärna!

Brantas gård ny blogg på Grannliv.Berätta lite om dig själv!

– Jag heter Christina, 37 år, och är utbildad trädgårdsmästare och murare. Jag bor med min man, Christer, och dotter Mayla i ett nybyggt timmerhus i en skogsglänta på västkusten. I skogsgläntan där min farfar en gång i tiden odlade potatis med ardennerhästen Filippa – där bor och lever vi idag. Även vi odlar potatis i samma jord, men utan häst och antalet grödor är utökade för en större variation.

Vad är det bästa med er trädgård?
– Att vi lever i den – tillsammans. Vi kan odla vår mat, vi kan slappa i hängmattan och vi kan fika i kiwitunnlen efter ett svettigt pass mellan odlingsbänkarna. Vår trädgård blir aldrig färdig och den är långt från perfekt. Vi har alltid nya projekt på gång.

Bloggen Brantas går på grannliv.se.

Vad kommer ni blogga om?
– Livet på landet i en familj som har självhushållning som mål. Vi vill kunna producera maten vi äter och samtidigt minska våra klimatavtryck på jorden. Detta och mycket mer kommer vi dela med oss av på bloggen.

Här hittar du Christinas blogg Brantas gård.