Kom igång med årets förkultivering

Kliar det i dina gröna fingrar? Trots att marken är frusen och snön gömmer rabatterna, väntar våren runt hörnet. Och fortare går det om du sätter igång med säsongens förkultivering.

Dags att komma igång med förkultivering? Nu är det hög tid att börja fundera över vad du vill odla i år. På fröpåsarna står när du kan börja förkultivera de växter du vill ha i trädgården. Här tipsar vi om de bästa tillbehören som hjälper dig att komma igång med förkultivering:

Minidrivhus från Granngården hjälper dig att komma igång med förkultivering.

MINIDRIVHUS finns med både luftning och självbevattning, så att du kan lämna dina plantor i flera dagar,

Fiberkrukor från Granngården hjälper till med förkultivering.

PAPP- OCH FIBERKRUKOR är perfekta för förkultivering. Självklart kan du också använda klassiska lerkrukor.

Växtbelysning från Granngården.

VÄXTBELYSNING kan behövas under tidig vår för att hjälpa växterna lite på traven. En växtbelysningsarmatur gör växterna kraftigare och tåligare och gör att du slipper gängliga och sköra sticklingar.

Pluggbox från Granngården hjälper till vid förkultivering.

PLUGGBOXAR gör det enkelt att plantera ut sticklingarna i trädgårdslandet utan att skada rötterna. Med pluggar får du djupa rotsystem och kan enkelt få till snygga rader i odlingen. Tänk på att trycka till jorden vid sådd så att pluggen håller ihop vid utplanteringen.

Pluggboxar Easy to grow från Nelson Garden.

FÖRODLINGSBOXAR gör att du kommer igång snabbt. Easy Grow från Nelson Garden har pluggar laddade med frön. Du kan välja mellan att odla tomat, sallad, kryddor eller kål. Pluggarna är gjorda av komposterbar kokosfiber som du bara vattnar och ställer i fönstret för att starta odlingen.

Granngården har alla fröer, odlingsboxar, krukor, vattenkannor, odlingsförkläden, handskar och alla redskap du behöver till förkultiveringen. Välkommen till din butik eller Granngården.se.