Välj område

Granngårdens stora miljontävling

Granngarden_1miljon_medlemmar_symbolVi älskar djur – gör du?

I juni nådde vi på Granngården ett drömmål när vi passerade 1 miljon kundklubbsmedlemmar! Det firar vi genom att stödja katthem över hela Sverige och samtidigt bjuda in dig till en stor tävling där du kan vinna presentkort värda tusen kronor!

Vi som arbetar på Granngården älskar djur och därför vill vi fira att vi har passerat en miljon klubbmedlemmar genom att anordna en tävling på temat: djurkärlek. Allt galet de gör, allt roligt, charmigt och rörande. Vi vill gärna att du bidrar med din bästa djurbild eller djurfilm, plus en kort solskenshistoria om ett djur du älskar. De tre bästa bidragen vinner presentkort som kan användas i Granngårdens butiker värda 1000 kronor!

Ett exempel på en solskenshistoria från Granngården som vi gärna delar är den från butiken i Bollnäs som plötsligt hade fått trasiga påsar på lagret om nätterna…

“En åtelkamera monterades och fångade något obestämbart på bild, jakten inleddes morgonen därpå… Det visade sig vara katten Smulan som hittat paradiset på Granngården. Butiken annonserade på facebook och i grannskapet, utan reaktion. Det fanns inte mycket annat att göra än att ringa polisen. Samma dag som de är på väg och ska hämta Smulan dyker en pappa med två barn upp i butiken. Lyckan är fullständig när barnen återförenas med deras Smulan som sprungit hemifrån. En bekant hade sett facebook-inlägget och frågat dem. Slutet gott, allting gott!”

Granngarden_1miljon_medlemmar_bildspel

Så här tävlar du:

Det enda du behöver göra för att tävla är att använda formuläret nedan och skicka in din bästa djurbild eller djurfilm (max 10 megabyte). Bifoga samtidigt en kort solskenshistoria (max 1000 tecken) som har koppling till djuret. Eller så skickar du in ditt bidrag med snigelpost till adressen:

Granngården “1 miljon”
Box 8115
200 41 Malmö

Bidraget behöver vi ha senast den 27 juli 2015. Vi tar endast emot ett bidrag per e-postadress och hushåll. OBS! Skulle tävlingsformuläret nedan inte fungera för dig i Internet Explorer, pröva i Firefox eller Chrome.

  • Dra filer hit eller
    Accepterade filtyper: jpg, png, gif, mp4, mov, webm, ogv, ogg.
    Tillåtna filformat: jpg, png, gif, mp4, mov, webm, ogv, ogg