Välj område

Om oss

Välkommen till Grannliv-bloggen!

Grannliv är Granngårdens magasin för dig som gillar livet på landet. Alla kan hämta sitt exemplar fem gånger om året i en av våra butiker. Här på grannliv.se samlar vi inspiration, kunskap och produkter för alla som vill leva lite närmare sitt ursprung.

Granngårdens kundtidning Grannliv.Granngården är en riksomfattande butikskedja med 112 butiker runt om i Sverige. Under ett och samma tak hittar du, som är djur- och trädgårdsintresserad eller villaägare, ett brett sortiment. Vår försäljning sker genom butiker, postorder och på granngården.se.

Vårt huvudkontor är placerat i Malmö och vår distributionscentral finns i Jönköping. Våra rötter i det svenska lantbruket ger oss en unik kompetens inom växtodling och djurhållning. Kunskap som vi gärna delar med oss av. Vårt produktval görs utifrån den här kunskapen och vår kunniga och ständigt uppdaterade butikspersonal hjälper dig att välja rätt.

Som klubbmedlem på Granngården har du många fördelar, där bonus på de flesta av dina inköp är den största. Det är enkelt att bli medlem. Säg bara till nästa gång du handlar i butiken, eller anmäl dig online. Som medlem kan du logga in på “mina sidor” och anmäla din e-postadress så får du särskilda erbjudanden skickade till dig regelbundet.

Bloggen Grannliv är vårt sätt att komma närmare läsekretsen och bjuda på extra material som inte ryms i tidningen. Citera oss gärna, men ange källan. Bilderna som ligger på bloggen är upphovsrättsskyddade. Bilder som saknar fotobyline kommer från Anders Roth, Shutterstock, Johnér m fl. Granngården förbehåller sig rätten att lyfta bort kommentarer som görs på sajten som anses kränkande eller på annat sätt strider mot svensk lag. Kommentarer som görs på bloggen kan komma att återpubliceras i andra Granngården-forum.

Vill du ha regelbundna uppdateringar av vad som händer på bloggen? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev genom att fylla i din mejladress på dina sidor. Vill du läsa tidigare nummer av Grannliv elektroniskt, kan du göra det här.

Tipsa redaktionen!

Har du tips till redaktionen, mejla oss gärna på grannliv@granngarden.se och berätta!