Om oss

Grannliv.se är Granngårdens blogg för dig som gillar allt för det jordnära livet. Här samlar vi inspiration och kunskap för alla som vill leva lite närmare sitt ursprung.

Granngården är en riksomfattande butikskedja med 112 butiker runt om i Sverige. Under ett och samma tak hittar du, som är djur- och trädgårdsintresserad eller villaägare, ett brett sortiment. Vår försäljning sker genom butikerna och på granngården.se. Våra rötter i det svenska lantbruket ger oss en unik kompetens inom växtodling och djurhållning. Kunskap som vi gärna delar med oss av.

Bloggen Grannliv är vårt sätt att komma närmare läsekretsen och bjuda på extra material som inte ryms i tidningen Grannliv. Citera oss gärna, men ange källan. Bilderna som ligger på bloggen är upphovsrättsskyddade. Bilder som saknar fotobyline kommer från Anders Roth, Shutterstock, Johnér m fl. Granngården förbehåller sig rätten att lyfta bort kommentarer som görs på sajten som anses kränkande eller på annat sätt strider mot svensk lag. Kommentarer som görs på bloggen kan komma att återpubliceras i andra Granngården-forum.

Vill du ha regelbundna uppdateringar av vad som händer på bloggen? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev genom att fylla i din mejladress på dina sidor. Vill du läsa tidigare nummer av Grannliv digitalt, kan du göra det här.

Tipsa redaktionen!

Har du tips till redaktionen, mejla oss gärna på grannliv@granngarden.se och berätta!