Välj område
Kontakta mig

BloggareNinas rader

Dags för clinic

Mot Djursholm och dagens clinic med Patrik Kittel! Ska bli så kul 🙂 Både Dorano och jag är laddade. Uppdaterar er på instagram story under dagen och jag vloggar också så ni kommer få se mer av dagen längre fram 🙂

8 kommentarer

8 reaktion på “Dags för clinic

 1. Patricia Fantini skriver:

  Hej Nina. ❤️
  Jag är så tacksam för att du delar med dig lite av dagen i en kommande vlogg! Min önskan hade varit att få se det live, men jag har inte möjlighet..
  Jag är allvarligt sjuk och i onsdags blev jag vidareskickad in till akuten eftersom läkaren på min lokala vårdcentral inte visste hur länge till mitt hjärta skulle orka slå. Jag är sjukskriven på 100%, och det är ofta som jag inte vill fortsätta leva.. men mitt i mitt lidande tillstånd så har jag nyligen fått upp ögonen efter ett avslaget hästintresse igen.
  Jag blir glad av din mogna inställning till människor och djur, och det är väldigt lärorikt att ta del av din hästhållning.
  Så någon dag kanske jag får se dig rida irl – för du har kommit till att bli en stor motivationskraft för mig. 💐

  • ninasrader skriver:

   Skickar världens största styrkekramar till dig ♥️ vad fint att du har hittat tillbaka till hästintresset igen och att du finner kraft i att följa mig. Det värmer! Hoppas att vi ses snart, krya på dig ♥️ Kram!

 2. Emma skriver:

  Hej,

  Säg dig rida på clinicen idag och tyckte det såg jättefint ut! Väldigt stor skillnad från början till slutet. Undrar lite vad du tänker ang. Patriks kommentarer om att du använder sporrarna för mkt och att Dorano viftar på svansen? Är det ngt du reflekterar över när du rider själv och har andra tränare påpekat det innan? Inget illa menat då jag tycker du är superduktig men hade varit intressant att höra dina tankar om detta 🙂

  • ninasrader skriver:

   Hej! Tack! Dorano viftar alltid mer på svansen i början av passen jämfört med slutet, även hemma 🙂 Det är för att han alltid är lite kittlig för skänkeln, inte helt mellan hjälperna och backar av i början av passen. Ju längre i passet vi rider blir han alltid mer framme för skänkeln och svansen lugnar sig då, även om den aldrig slutar vifta helt (han har alltid viftat på den, även innan vår tid). Idag hann vi tyvärr inte rida fram som planerat då dom blev klara mycket tidigare än tänkt, så han blev extra spänd/taggad när vi kom in framför all publik och blev då ännu kittligare för skänkeln (=viftar mer på svansen). Tycker absolut Patrik hade bra tips som jag tar med mig! Har även grymt bra träning hemma med både Kristians, Lussans och Lianes hjälp. Det är väldigt svårt att rida clinic och att rida på precis som vanligt med 700 personer som tittar på, en nyttig träning i sig!

  • Ingrid skriver:

   Jag såg oxå på clinicen idag och tyckte som du Emma – väldigt stor skillnad från början till slutet!! Vilken rörlighet det blev, wow, vad mkt det finns i Dorano! Jag har exakt samma fundering kring Patriks kommentarer om att du använder sporrarna/är för på och att Dorano irriteras. Och att det blev sån skillnad på svansen, att han nästan slutade vifta med den. Måste varit en superhäftig känsla! Tänker att andra tränare måste påpekat det innan? Inget illa menat från mig heller bara intressant att höra dina tankar.

   • Julia skriver:

    Tycker alltid att det ser väldigt fint och avspänt ut när du rider Dorano, jag upplever att du har en fin och mjuk hand 😍 Men håller med ovanstående att det han slutade vifta/vara irriterad när du inte använde sporren lika mycket. Har därför också samma fundering 😊

 3. Sanna skriver:

  Hej, kan du berätta om hur det fungerar under en sådan clinic, provrider ni ridhuset innan, hur rider du fram, har ni fått diskutera dagsform och vad Patrik vill ha ut innan etc

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *