Välj område
Kontakta mig

BloggareNinas rader

En ny vän

Rev av ett gympass innan fredagsmyset! Fredaysfys innan fredagsmys helt enkelt 😉 Fick en ny kompis på gymmet, tack vare mina byxor haha. Körde ett cirkelpass på gymmet och en annan tjej i min ålder som också var med på passet hade exakt samma kläder som jag; dessa fräsiga byxor och ett svart linne. Vi körde stationerna ihop och snackade lite efteråt, vi lär träna igen tillsammans! 🙂 Tänk vad ett par skojiga byxor kan göra.

Sedan blev det tacos och På Spåret. En fredag helt i min smak! Imorgon ska jag upp hyfsat tidigt och träna för Kristian.

1 kommentar

En reaktion på “En ny vän

  1. Josefin K skriver:

    Hej Nina!
    Jag har en fundering… Jag har precis fått min häst utdömd (8 år i år och varit i min ägo över fyra) pga förändringar på halskotepelarna med pålagring mellan två kotor. Han är fantastiskt fin att rida och utvecklas varje dag upplever jag, och detta kom självklart som en chock för mig. Min tränare nämnde då dig och din fina Delicato som även han hade någon form av förändring i halskotorna? Jag har försökt finna inlägg på din blogg om detta för att få lite mer klarhet i om en häst faktiskt kan fortsätta fungera trots sådana förändringar, men hittar inga. Har du något inlägg som kan ge mig hopp och vet du hur Delicato fungerar idag?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *