Välj område
Kontakta mig

BloggareNinas rader

Gunde Svan?

Har gått och blivit typ Gunde Svan idag?! Haha, aldrig varit så hurtig som idag. Promenad med hundarna, VRÅLTUNGT pass på gymmet (var med på ett pass ändå, cirkelpass med massa olika stationer, så fruktansvärt jobbigt var det), promenad med Dorano och sedan jobb i stallet hela eftermiddagen. Känns i kroppen kan jag lova! Men det finns inget härligare än att gå och lägga sig och vara sådär skönt trött i kroppen, då sover man ju som bäst 🙂

Nu har jag beställt hem sushi och ska kolla på Södertäljepolisen. Min nya grej är att kolla på polisprogram haha. Älskar det! Så spännande!

4 kommentarer

4 reaktion på “Gunde Svan?

  1. Linnea skriver:

    Haha!! Jag kollade alla säsonger av Arga snickaren för ett tag sedan 😉 Är inte ens intresserad av sånt men gick all in på det ändå hehe.

  2. Malin skriver:

    Åh polisprogram följer vi också! Min sambo pluggar till polis så det är extra spännande då hehe

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *