Välj område
Kontakta mig

BloggareNinas rader

Min hästis bästis

Två magiska bilder tagna av duktiga Sally Lindberg. Första bilden tycker jag Dorano ser så glad ut på! ❤️ Och andra bilden, hur krallig är han inte?! Så rund och fin över hela kroppen nu. Det har hänt mycket senaste halvåret!

3 kommentarer

3 reaktion på “Min hästis bästis

 1. Vilma skriver:

  Måste bara fråga, på sista bilden.. går inte Dorano på ”fel” sätt där? Han har ju inte nacken som högsta punkt och huvudet/mulen är bakom lodplan. Jag frågar då jag vill lära mig mer, jag är nämligen inte helt hundra angående formen så jag kanske har helt fel!
  Dorano är himla fin, älskar din yt med 🙂

  • ninasrader skriver:

   För tävlingsform är han för låg och rund men för jogging gillar jag att ha honom lite lägre så att han verkligen kommer upp med ryggen. Då tycker inte jag att det gör något om han hamnar lite bakom lod, men för mycket är såklart inte önskvärt 🙂

 2. Sanna skriver:

  Superfina bilder! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *