Välj område
Kontakta mig

BloggareNinas rader

Vetcheck och vaccination

Idag var det dags för vetcheck! Axel Wallman kommer ut till stallet där vi står med jämna mellanrum så det var supersmidigt att inte behöva åka iväg på vetcheck. Axel kände igen Dorano och sedan var det dags för böjprov och springa på böjt spår. Dorano var superfräsch!!! Mjuk och fin i ryggen och bogarna, klockren på böjprov och även på böjt spår. SÅ SKÖNT! Han har ju känts väldigt fin så jag var egentligen inte orolig, men man vet ju aldrig. Axel har haft Dorano som sin ”patient” i över 8 år så han känner honom väldigt väl.

Egentligen hade jag tänkt rida idag men vi passade på att vaccinera när Axel ändå var på plats, så det blev en promenad idag istället.

Nu ska jag snart ut och gå en sväng med hundarna sedan ska jag till gymmet senare i eftermiddag. Idag står ett pass som heter ”Core” på schemat. Peppad! Sedan blir det fredagsmyyyyyys 🙂

1 kommentar

En reaktion på “Vetcheck och vaccination

  1. Linnea skriver:

    Hej Nina! Tack för en superhärlig blogg, alltid kul att kolla in här, tack för du delar med dig!:)
    Jag har en fråga som det skulle vara intressant att få din syn på. Hur gör du med kraftfoder under vilodagar? Alltså om hästen ska vila en längre tid så kan man ju dra ner på kraftfodret och ge mer grovfoder. Men jag tänkte mer på hur gör du när Dorano bara ska ha en vanlig vilodag? 🙂 ger du honom full giva som vanligt, eller får han lite mindre kraftfoder de dagar han vilar? Hur ser hans foderstat ut?
    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *