Välj område
Kontakta mig

BloggareNinas rader

Lunch?

Det blev inget träningspass nu på kvällen. Har sådan otrolig träningsvärk fortfarande och dessutom har hela den här dagen varit som ett enda långt träningspass typ haha. Började med nästan en timmes promenad med hundarna, följt av en halvtimmes promenad med Dorano följt av jobb i stallet (mocka 12 boxar, sopa hela stallet, rykta hästar osv ni vet). Någon måtta får det vara! 😉

Jag var så sjuuuukt sugen på spaghetti med köttfärssås när jag kom hem, som tur var var även Axel det! Fast vi gillar mer att ha pappardelle till istället för spaghetti. Perfekt också att ha lunchen imorgon klar! Lunch är den tråkigaste måltiden på dagen tycker jag. Svårt att veta vad man ska äta till lunch? Något som går snabbt, enkelt och som man står sig på. Men jag ställer mig aldrig och lagar riktigt mat vid lunch utan det blir ofta rester eller något man har hemma så som ägg, yoghurt eller liknande. Hur gör ni? Lagar ni lunch om ni är hemma? Alltså typ ställer sig och lagar en köttfärssås mitt på dagen?

Nu ska vi mysa i soffan med hundarna ❤️

Här får ni våra finaste leenden 😉

8 kommentarer

8 reaktion på “Lunch?

 1. Alexandra skriver:

  Jag har alltid havre med protein puder till jobbet och äter bra och hälsosam frukost och liten middag innan stallet:)

 2. Carolina skriver:

  jag har alltid med matlåda till jobbet som lunch och är jag ledig så lagar jag lunch men mest blir det rester från dagen innan eller nåt som går snabbt att laga till typ som omelett o lite grönsaker som man har hemma eller banan pannkakor med bär.

 3. Linda skriver:

  Mitt tips är att göra en omelett – enkelt, snabbt och gott! Vispa ihop 2 ägg, 2 msk mjölk, salt och peppar. Häll ned i stekpannan. Du kan lägga i olika råvaror beroende på vad du gillar. Mina favoriter är t ex broccoli, skinka, champinjoner, tomater och fetaost. Ha sallad till omeletten så har du en god och mättande lunch!
  Tack för en kul och givande blogg! Kram.

 4. Linnea skriver:

  Sambon och jag är studenter så vi har rutin på att göra matlådor av middagen. Men om man pluggar hemma glömmer jag ofta bort lunchen och tar macka/ägg när jag är hungrig. När jag hade min VFU (praktik) åt min handledare alltid gröt med jordnötssmör på lunchen. Känns lite enformigt i längden men man blir ju mätt iaf .. 😀

 5. Maria skriver:

  Jag har alltid med mig matlåda med lagad mat till jobbet som jag äter till lunch.
  På helgerna kan jag som mest ställa mig och göra nån pastarätt till lunch.
  Konstigt nog brukar lunchen ofta glömmas av på helger, blir kanske för frukosten blir senare än vanligt 🙂

 6. Agnes skriver:

  Jag brukar försöka laga lite extra middag så det blir lite över till lunch. Annars brukar jag fixa en sallad (hacka grönsaker och ha i lite skinka/stek upp qournbitar och ha i + en god dressing). Det går också sjukt snabbt! Gröt är också bra, det går att variera väldigt mycket. Ett tips är att röra ner ett ägg när gröten är klar och man precis har stängt av värmen. Låter kanske lite konstigt, men det blir krämigt och lite mer mättande. En rejälare macka med kallrökt lax, majonnäs och ägg och lite sallad till blir också väldigt gott tycker jag!

 7. Manda skriver:

  Jag försöker alltid göra lite extra när jag lagar middag så jag har matlåda. Orkar aldrig ställa mig å laga mat mitt på dagen. Om jag inte skulle ha matlåda av någon anledning blir det ofta macka eller gröt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *