Välj område
Kontakta mig

BloggareNinas rader

Kvällens middag

Vi åt så sjuuuuukt god (och bildskön 😉 ) mat ikväll så jag bara måste tipsa er! Detta recept kom faktiskt upp som reklam på instagram igår från Santa Maria (detta inlägg är inte sponsrat, vill bara tipsa er!) och det såg så gott ut så vi gjorde det till middag idag. Supergott och busenkelt! Det var en koreansk marinad som man marinerade entrecote i och sedan åt i salladsblad med ris och massa annat gott. Vi la till lite extra saker att ha i 🙂 Jag äter mest vegetariskt men är inte 100% vegetarian. Vi brukar dock aldrig äta rött kött såhär. Faktiskt första gången vi gör det här i vårt ”nya” hem! Men ibland är det gott, framför allt på det här sättet. Aja, ville bara tipsa er om en snabb och god rätt!

Nu kollar vi på premiären av Sveriges Mästerkock 🙂

1 kommentar

En reaktion på “Kvällens middag

  1. Carolina skriver:

    ser väldigt gott ut:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *