Välj område
Kontakta mig

BloggareNinas rader

Andra vloggen från Friends!

Wihooo jag är på g!!! 😉 Andra vloggen från Friends uppe nu! Så himla kul att kolla igenom allt filmat material från helgen, får liksom leva om den bästa helgen i mitt liv en gång till ❤️  Hoppas ni gillar denna video!

5 kommentarer

5 reaktion på “Andra vloggen från Friends!

  1. Sophia skriver:

    Superkul att få följa med bakom kulisserna! Jag har ett önskeinlägg. Alltså; nu när du nått målen med Dorano för i år, (på bästa tänkbara sätt med VINST i Lövsta-finalen!!) Skulle du kunna berätta om dina tankar om vad som väntar härnäst? Har du ett nytt stort mål med Dorano, typ, vinna SM 2019 eller rida på en viss procent,? Ja, du fattar😉 Vet du att du jobbar mot mål så skulle få vara kul att få ta del av nästa!

  2. Frida skriver:

    Har precis hittat in hit, vilka härliga vloggar! Och grattis till vinsten! En fråga, har ni hörlurar när ni rider för att rida till musik eller för att höra tränaren?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *