Välj område
Kontakta mig

BloggareNinas rader

Tillbaka till verkligheten

Måndag och tillbaka till vardagen. Vilken fantastisk helg jag har haft på Friends! Kommer ta ett tag för mig att förstå att vi faktiskt vann finalen av Lövsta Future Challenge 2018. Helt overkligt!

Även resten av helgen har varit väldigt lyckad och mysig! Vi hängde på Friends hela dagen igår också! Jag hade en meet and greet i Back on Tracks monter (kul att så många kom! Tack alla ni ❤️) och spelade även in en grej på mässan. Jag har vloggat varje dag sedan i onsdags så ni kommer få se allt från denna magiska vecka/helg 🙂

Nu ska jag åka ut till stallet, jogga Dorano och sedan jobba i stallet hela eftermiddagen! Han har fått promenera både lördag och söndag så det blir nog skönt med en joggdag idag.

Så glad för att ha nästan alla mina nära och kära på plats i fredags! Axel hoppas på en fin julklapp nu 😉

4 kommentarer

4 reaktion på “Tillbaka till verkligheten

 1. Moa skriver:

  Stort grattis till dina enorma framgångar Nina!! Det är så roligt att följa dig och din målmedvetenhet och se vad den leder till.

  Jag har en icke hästrelaterad fråga men som jag hade tyckt var jätteroligt att få läsa om, jag går nämligen i hundköpartankar själv men har aldrig tidigare haft hund och skulle tycka det vore jätteintressant att läsa om hur ni lägger upp vardagen med er valp. Alltså hur arbetar ni för att få henne rumsren, mat, promenader, miljöträning osv. Hur funkar allt och har du några tips på vad man bör tänka på? 🙂

  Kram!

 2. Linda skriver:

  Stort grattis till vinsten!!! Bara för att jag är nyfiken; Hur fungerar det med prispengar på ett sådant event, blir summan din ’privata’ eller ingår det liksom att det måste avsättas till träningstimmar med instruktör osv?

  • ninasrader skriver:

   Tack snälla!! Nej vinstpengar får man spendera som man vill 🙂 Stipendier brukar det finnas riktlinjer för!

 3. Så jäkla kul att ni vann. Mäktigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *