Välj område
Kontakta mig

BloggareNinas rader

Jämnt påskjut från bakbenen in i handen

Två fina bilder från i helgen! Tyvärr blev dom ganska suddiga men tycker ändå att dom platsar att synas här på bloggen 😉 Visst är han fin i formen?! Rund och uppe i fronten utan att krypa ur och bli för öppen. Det har verkligen hjälpt att jobba honom lite lägre och rundare i formen och få honom mer ärligt eftergiven där. När jag sedan rider upp honom i tävlingsform är han mycket mer eftergiven även där och ger ett jämnt stöd på båda tyglarna.

Det är häftigt att det kan göra så stor skillnad för tävlingsformen och tävlingsrörelserna bara genom att jobba på det lösgörande och basic-sakerna. Att han ska driva jämnt med bakbenen in i handen och inte bli skruvad i kroppen har gett en positiv effekt i det mesta! När han inte driver på jämnt med bakbenen börjar han skruva i både kroppen, halsen och sedan tilta huvudet. Det säger ju sig självt! Ett jämnt påskjut från bakbenen ger ett jämnt stöd i handen och en jämn rakriktning genom kroppen. Simple as that! 😉 

3 kommentarer

3 reaktion på “Jämnt påskjut från bakbenen in i handen

  1. Vic skriver:

    Men hur gör du för att få till det? Ett jämnt påskjut från bakbenen in i handen?

  2. Cornelia skriver:

    Han ser superfin ut på bilderna! Verkligen rund men ändå uppe, kul när jobbet man lägger ner lönar sig 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *