Välj område
Kontakta mig

BloggareNinas rader

Veckans schema

Måndag, ny vecka och en fullspäckad sådan! Idag ska jag rida Dorano, packa inför Plantskolan som är tis-ons och sedan jobba i stallet i eftermiddag. Men innan jag åker till stallet tänkte jag gå en promenad med Nellie 🙂 Det finns flera grönområden när oss här i stan vilket är väldigt härligt. Det är nog en stor omställning för lilla Nellie att flytta in till stan efter att ha bott på Ekerö hela sitt liv, men hon verkar ta det väldigt bra!

Såhär ser förresten veckans schema för Dorano ut:

Måndag: Lösgörande pass

Tisdag: Träning med Plantskolan för Liane Wachtmeister

Onsdag: Träning med Plantskolan för Liane Wachtmeister

Torsdag: Vilodag. Promenad i skogen.

Fredag: Träning för Kristian, fokus på lösgörande jobb.

Lördag: Clinic för Carl Hester!!!

Söndag: Vilodag med promenad i skogen eller lättare jogg. Inte bestämt mig än 🙂

Älsklingen ❤️

2 kommentarer

2 reaktion på “Veckans schema

 1. Anna skriver:

  Hej!
  Tycker så mycket om din blogg! Kul att följa din resa!

  Har ett litet önskeinlägg: Kan inte du skriva ett inlägg om att köpa sin första häst? Vet att det inte är din situation men med all din erfarenhet vore det kul med ett inlägg om det från dig. 😊 Jag är själv på g att köpa min första häst (inom det kommande året är planen) och det finns ju mycket information om vad man ska tänka på osv, såsom ekonomi, stallplats, vem man ska ta med sig på provridning osv. Men det vore intressant med ett inlägg om allt annat som inte står på alla de här ”när du ska köpa din första häst-sidorna”, ex. när är man redo att köpa en häst (ex kunskapsnivå på ridning), ska man ordna stallplats innan man ens har hittat en häst, vad för slags häst bör man satsa på som förstahäst, måste man prova ut en ny sadel, hur stor ekonomisk buffert bör man ha (typ för oväntade veterinärkostnader) osv osv?

  Jag själv är 26 år och har ridit sen jag var liten, mestadels privat och som medryttare varför jag inte är jätteutbildad (än! 😉). Går sedan några månader tillbaka på ridskola. Man vill ju att allt ska bli rätt och det vore som sagt intressant att höra om detta från dig med dina erfarenheter.

 2. Sofia skriver:

  När du säger jobba i stallet, vad gör du då? Och får du betalt för det eller gör du bara det för att det är kul?
  Jobbar själv i stall, dock med islandshästar så vore kul att höra:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *