Välj område
Kontakta mig

BloggareNinas rader

Min måndag

Han var en stjärna idag, lilla Dorran! Mjuk och fin, känner mig redo inför morgondagens Plantskole-träning. Jag har ridit på träns i helgen men har alltid kandar när jag tränar (eftersom att jag tävlar på kandar, det är fortfarande en regel på internationella tävlingar) så därför gillar jag att rida på kandar dagen innan träning. Dorano känns faktiskt superfin på både träns och kandar.

I eftermiddags jobbade jag ju i stallet! Mockade 12 boxar, hagarna, sopade, ryktade hästar och satte en häst i skritten. Skönt kroppsarbete, brukar alltid ha lite träningsvärk i axlar och armar efter att ha mockat så många boxar. Det är ju inget jag gör varje dag så det är bra träning! 🙂

Nu ska jag packa inför Plantskolan sedan hopp i säng!

1 kommentar

En reaktion på “Min måndag

  1. Elin skriver:

    I vilket stall jobbar du i? Kan du inte skriva lite mer om din vardag. Hur ser en helt vanlig dag ut inkluderat med dorano🤩

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *