Välj område
Kontakta mig

BloggareNinas rader

Känslan!

Gårdagen var fantastisk! Är så glad och stolt att vi har lyckats vinna två Lövsta-kval i år, det hade jag knappt vågat drömma om för ett år sedan. Dorano kändes otroligt fin igår! Och det bästa av allt är ju att vi har kvalat in till Friends, med högst kvalpoäng av de fyra finalisterna dessutom!

Idag rider vi Dressage Power Live Arena Grand Prix Tour (en cup för seniorer)! Kort sagt; Grand Prix Kür 😉 De 12 bästa går till finalen i Linköping i höst och än så länge ligger vi på finalplats, ska försöka förbättra vårt snitt idag så vi får rida den finalen! Håll tummarna för oss 13.46 🙂

2 kommentarer

2 reaktion på “Känslan!

  1. Alice skriver:

    Grattis!! Så bra gjort, ser fram emot att följa er i Friends och förhoppningsvis Linköping också! En fråga – hur upplevde du bedömningen igår? Såg att det var väldigt låga procent i din klass? Det spelar ju verkligen ingen roll vilken procent som vinnaren har, för den vann ju och var klart bäst, men kändes som att alla låg lågt? 58-68 procent liksom? Känns som att det brukar vara kanske 62-70 procent, eller är jag ute och cyklar? Kollade alla klasser och det känns som att det låg lågt i alla klasser. Menar alltså inte alls något illa typ med att du vann med låg procent eller så, vill verkligen understryka det, utan bara undrar om du upplevde att domarna var hårda? Är det roligare/tråkigare med domare som ligger högt/lågt? Eller upplever du inte att det låg lägre än på andra tävlingar kanske, kanske bara var jag som tänkte på det? Eller är det inget ryttarna reflekterar över särskilt mycket så länge bedömningen mellan ekipagen känns rättvis? Jag tävlar inte så mycket i dressyr själv (och inte alls i höga klasser förstås) och tycker att själva bedömningsgrejen känns väldigt svår och lite läskig så det vore intressant om du ville skriva om hur du tänker kring det. Sorry för lång kommentar haha, du får väldigt gärna korta ner den om du vill svara! LYCKA TILL IDAG!! Håller tummen stenhårt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *