Välj område
Kontakta mig

BloggareNinas rader

Känner sig som hemma

Nellie börjar känna sig som hemma nu i vår nya lägenhet tror jag! Mer och mer för varje dag 🙂 Hon är ju otroligt okomplicerad och har väldigt lätt att anpassa sig, men det värmer i hjärtat att hon nu verkar känna sig mer hemma i vårt nya hem. I början låg hon ibland och kollade på oss med en blick som sa ”när ska vi gå hem?”, hon lekte inte lika mycket med sina leksaker som hon brukar och ville gärna gå efter oss och vara där vi var. Nu börjar hon bli mer sig själv och ta sig friheter här hemma, går och lägger sig där hon vill, busar med sina leksaker igen och går till hennes ”leksakskorg” och hämtar tuggben när hon blir sugen på det. Lilla hjärtat ❤️

Jag har fixat här hemma på förmiddagen och ska snart åka ut till stallet. Igår blev det ett svettigt pass så idag tänkte jag rida lite lättare. Typ galoppera på utebanan i lätt sits och bara låta honom sträcka ut. Sedan väntar tre vilodagar för Dorano, jag ska nämligen åka till Göteborg med mamma, mammas man och Axel. Vi ska hälsa på familjen Jönssons i helgen! Duktiga personalen i stallet tar hand om Dorano och promenerar honom varje dag 🙂 På måndag har vi bokat in en vetcheck, dags för en koll innan hösten drar igång!

4 kommentarer

4 reaktion på “Känner sig som hemma

 1. Birgitta skriver:

  Egen tvättstuga är guld!

  Har läst någon undersökning om att det är i/ kring tvättstugan flest grannfejder sker och det skulle inte förvåna mig.

  Folk som tar varandras tvättider, inte städar efter sig, kläder som blir stulna osv.

  Har delat tvättstuga i massvis av år men har nu maskiner hemma och föredrar det sistnämnda utan en sekunds tvekan.

 2. Birgitta skriver:

  Nu verkar ju Dorano frisk som en nötkärna men för mig låter det lite ”fel” (hittar inget bättre ord) med 3 dagars vila precis innan vetcheck? Inte för att jag tror att tex en ledinflammation hinner läka ut men du kanske ändå förstår min tanke? Jag har ibland hört att folk får rådet att ”rida på” innan de ska på hältutredning för att hästen inte ska hinna ”vila bort” lite hälta.
  Vore intressant om du frågade vetreinären om mina tankar- kanske är ovan bara en tokig föreställning vi lekmän har?

  • ninasrader skriver:

   Håller helt med! Inte optimalt med en vetcheck precis efter vila, försökte få en tid senare i veckan men då var det väldigt fullt. Och iom kommande tävlingar vill jag inte göra den senare om något nu behöver behandlas 🙂 Så det fick bli så denna gång men helst av allt hade jag ridit på fram till vetchecken! Resan till Göteborg kändes tråkig att ställa in 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *