Välj område
Kontakta mig

BloggareNinas rader

Genomsnäll

Ord kan inte beskriva kärleken till denna ❤️ Dorano är min själsfrände till häst! Man känner verkligen hur genomsnäll han är och det är så rörande. Alltid full tillit till människan, alltid öronen framåt och han ser världen med ständigt glada ögon. Dom är verkligen egna individer hästarna och Dorano är nog den mest genomsnälla jag har haft. Har aldrig under detta året jag har haft honom sett honom lägga öronen bakåt åt en annan häst ens. Kan bli helt gråtig över hur fin och ärlig han är rakt genom själen, hur cheesy det än låter haha.

Kolla bara hur sött han står med sina små ben när jag tar kort haha ❤️❤️ Råkade ta denna bild när jag skulle lägga ner mobilen och inser nu att han till och med STÅR SÖTT?! Hur lyckas han med det?!?! haha

Hur som helst så gick dagens pass bra! Det blev precis lagom lösgörande och i slutet ställde jag mig i lätt sits och lät honom galoppera på. Det blev både fram- och avskrittning ute på hårt underlag, skönt med vinden som fläktade trots att det var närmare 30 grader även idag.

Efter passet blev det den dagliga rutinen med dusch, skrubbade hovar och ben med Lactacyd-tvål, torkade ben med handduk, K9’s hovbalsam på hovarna och sedan flugspray på kroppen. I krubban efter ridning väntar mash som Dorran älskar 🙂

Jag fixade iordning extra mathinkar och planerade med personalen för dagarna jag är borta. SÅ SVÅRT att släppa kontrollen men det känns tryggt med så duktig personal i stallet 🙂 Det är ju ändå bara tre dagar.

2 kommentarer

2 reaktion på “Genomsnäll

  1. Victoria Östlund skriver:

    Vilket stall står du i ?

  2. Malin skriver:

    Sådär är min också! Alltid, alltid snäll och vänlig, mot folk och hästar. Aldrig sett honom lägga öronen bakåt mot något. Mysig att hålla på med, snäll att rida ut, men ett riktigt kraftpaket på banan. Hade ett sto innan med massa humör, så den här ängeln är jag inte han vid.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *