Välj område
Kontakta mig

BloggareNinas rader

Tvättstuge-lover

Jag har haft tvättstugan sedan 07 imorse så morgonen, älskar nya livet med tvättstuga! Mamma har alltid varit ett stort fan av tvättstuga, hon använder tvättstugan i deras fastighet trots att hon har både tvättmaskin och torktumlare hemma haha. Har aldrig förstått mig på det men nu förstår jag tjusningen! Så skönt att få tvätten ren OCH torkad i ett svep, dessutom skönt att slippa att ha tvätt som hänger hemma på tork och slippa allt damm från torktumlaren. Någon mer tvättstuge-lover där ute? 😉

Idag har jag ett lunchmöte kl 12, det handlar om ett potentiellt framtida samarbete som hade varit så kul! Håll tummarna att det går bra 🙂 Efter det ska jag ta hand om Dorano, mocka boxen, fixa mathinkarna, fylla vattenhinken och rida. Igår kändes han helt okej trots två dagars vila! Det är svårt det där, han behöver ju få sin vila för att återhämta sig, samtidigt som han blir sååå mycket bättre i ridkänslan när han går flera dagar i rad. Jag försöker hålla mig till 3-4 riddagar i rad innan han får en vilodag, då känns han alltid som bäst de sista 2-3 dagarna. Bizet till exempel blev ju nästan som finast efter vila haha. Lustigt hur olika dom är!

Förresten, hade en så mysig kväll igår med familjen! Vi åt middag på K25 innan vi såg Mamma Mia på bio. Så härlig film! Feelgood men samtidigt rann det en tår ibland. Om ni inte har sett den så borde ni göra det!

Så god sushi på K25!

Ni vet ju att jag inte är något stort fan av film men att se på bio ibland är faktiskt väldigt mysigt 🙂

2 kommentarer

2 reaktion på “Tvättstuge-lover

  1. C skriver:

    Jag är precis tvärtom! Uppvuxen med tvättstuga (dock inte i samma hus, så det var kanske 20 m att gå utomhus)
    Men jag tycker det är helt fantastiskt att ha maskin hemma. Kunna tvätta när man vill 😬

  2. Cornelia skriver:

    Haha, är helt tvärtom! Uppväxt i hus med egen tvättmaskin och saknar det så mycket! Inte alls samma grej med tvättstuga i lägenhetshus. Gillar att kunna tvätta när jag vill, en maskin då och då istället för att samla veckans tvätt och göra allt samtidigt. Längtar till jag kan ha egen tvätt och torkmaskin i min lägenhet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *