Välj område
Kontakta mig

BloggareNinas rader

Måndag

Måndag och ny vecka! Idag har jag roliga saker inplanerat. Först ska jag beta av några ärenden runtom på stan, ska bland annat hämta ut en lampa, lämna ett par nycklar och svänga förbi Axels kontor. Sedan styr jag bilen ut till stallet för att pyssla om Dorano! Så inspirerad efter denna helg så är supertaggad på att rida 🙂 Det blir ett lösgörande joggpass idag eftersom att han har fått två vilodagar, skönt att det inte är lika varmt idag som det har varit tidigare!

Ikväll väntar middag hemma hos mamma och sedan ska vi (jag, Axel, mamma, mammas man Martin och hans son John) gå och se Mamma Mia på bio! Har ni sett den? Tyckte första filmen var väldigt härlig och rolig så ser fram emot att se denna!

Hoppas ni får en bra start på veckan!

❤️❤️❤️

1 kommentar

En reaktion på “Måndag

 1. Linnea skriver:

  Hej,
  Jag kom och tänka på en sak som du gärna får svara på här eller ta upp i bloggen.
  Känner du dig aldrig ensam i och med att du håller på med sociala medier som jobb? Tänker nu efter alla haft semester och de går tillbaka till sina jobb och du bara ”är?”. Vet att det är fel ord men du jobbar ju liksom ändå? Finns väl knappast någon semester för dig?
  Jag är arbetslös och vill verkligen satsa på de sociala medierna för att i framtiden kunna ha det som yrke, men nu när alla går på jobb efter semestern och snart börjar skolan igen fick jag plötsligt känslan av den där ensamheten, typ ”vad ska jag göra nu,”

  Hoppas du förstår ☺️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *