Välj område
Kontakta mig

BloggareNinas rader

View

Inte helt fel utsikt på dagens ridpass! Vi filmade ett samarbete till instagram och jag tror det blev riktigt bra! 🙂 Så kul att få vara kreativ och skapa kul innehåll tillsammans med företag som jag gillar, det är verkligen en höjdpunkt med mitt jobb!

Utöver det har jag redigerat en video till Youtube och sedan har vi kört näst sista rycket i gamla lägenheten. Vi trodde att vi skulle bli klara redan ikväll men det är alltid så att man har mer saker kvar än vad man tror.. Imorgon hoppas jag dock att vi blir helt klara! Sedan ska ju allt packas upp också men det blir ett senare problem haha.

1 kommentar

En reaktion på “View

  1. Julie skriver:

    Hej! Vad har du för veterinär? Antar att du har ett ganska nära samarbete med någon som du tycker är bra 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *