VÀlj omrÄde
Kontakta mig

BloggareNinas rader

Dagens start

Lite besviken idag 🙁 Inte pĂ„ Dorano men pĂ„ bedömningen som jag tyckte var vĂ€ldigt snĂ„l faktiskt.. Dorano kĂ€ndes fin, vi hade en dyr miss i ettorna (som Ă€r vĂ€rd x2), lite stora piruetter men annars Ă€r jag nöjd! Trodde vi skulle hamna pĂ„ 66-67% pĂ„ denna ritt men vi fick drygt 64%. Aja, det Ă€r ju en bedömningssport! Hamnade lite i 6,5/7-trĂ€sket idag och dĂ„ nĂ€r man fĂ„r en dyr miss har man inte sĂ„ mycket marginal.

Nya tag pĂ„ söndag! Jag Ă€r Ă€ndĂ„ sĂ„ glad att vara hĂ€r och i mina ögon Ă€r Dorano vĂ€rldsbĂ€st! 🙂

1 kommentar

En reaktion pĂ„ “Dagens start

  1. Birgitta skriver:

    Vad jag reagerade pÄ var att det var vÀldigt ojÀmna domarsiffror pÄ flera ekipage.

    Inte sĂ„ mycket i ditt fall men mĂ„ste ju kĂ€nnas trist för nĂ„gra att veta att de hade blivit 2:a om en viss domare dömt och nĂ€st sist i klassen om en annan domare hade dömt. Det kĂ€nns som en pĂ„ tok för stor skillnad (mellan att nĂ€stan vinna och komma nĂ€st sist….).

    Din enda miss kostade verkligen mycket vilket man ska ha i Ätanke nÀr man lÀser andras resultat, dvs att en ritt kan ha varit egentligen ganska bra men sÄ kommer en enda sak och sÀnker resulatatet. Allt annat hade du ju ÀndÄ helt ok/ bra siffror pÄ.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *