Välj område
Kontakta mig

BloggareNinas rader

Installerade

Efter en lååång dag är vi äntligen framme och installerade på Falsterbo! Bilresan ner gick riktigt smidigt, flöt på bra och Dorano både åt och drack så att mammahjärtat höll sig lugnt hela vägen 😉 Väl framme var det lite struligt att hitta rätt box, vi fick fel boxnummer och fick sedan byta till en ny box. Tyckte att det var lite konstigt att vi stod med alla danskar först haha. Tillslut kom vi rätt i alla fall!

Vi gick sedan en lång promenad på området, packade ur bussen och fixade med Dorano. Han är verkligen så cool! Vinklar inte på ett öra för något. Blir alltid lika imponerad av hans psyke 🙂 Han verkar trivas bra i boxen också! Eftersom att han blir lite orolig av plasttak som slår när det blåser så får han ha ljudisolerad luva med en batman-luva över på natten ifall att det börjar blåsa inatt. Det blåser inget nu men för säkerhetsskull 🙂 Han har blivit mycket bättre och är inte alls lika rädd längre! Men det är skönt med luvorna som dämpar lite, så att han kan sova riktigt gott ❤️

Nu ska vi sova! Vi bor i ett hus nära tävlingsplatsen tillsammans med några andra. Imorgon bitti ska jag skritta på tävlingsbanan och sedan träna för Lussan på eftermiddagen.

1 kommentar

En reaktion på “Installerade

  1. Emma skriver:

    Hej! Vart har du köpt den luvan? Min häst är väldigt ljudkänslig, speciellt i transporten. Provade en vanlig soundless-mössa som funkade fint tills pållen lyckades skaka av sig den och blev jätterädd! 😉
    Lycka till!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *