Välj område
Kontakta mig

BloggareNinas rader

Vad som väntar i Falsterbo!

Om någon har missat vad det är för klass jag och Dorano ska starta i Falsterbo så tänkte jag klargöra det i detta inlägg! Under Falsterbo Horse Show så är det både nationella och internationella tävlingar, de nationella klasserna går i början av veckan och de internationella i slutet av veckan. Falsterbo arrangerar en internationell U25-tävling, det är alltså den Dorano och jag ska starta! Att bli uttagen dit går till på precis samma sätt som att bli uttagen till vilken internationell som helst; man ansöker till förbundet om att få åka (man kan bara ansöka om man är med i någon av landslagstrupperna), landslagsledningen skickar sedan en nomineringslista i den ordningen som de vill skicka ryttarna (de ryttare som har högst prioritet att åka nomineras högt i listan), därefter får man sedan veta vilka som får åka när tävlingsarrangören har bekräftat antalet platser som Sverige får. Denna internationella tävling är vi hela 6 svenska ryttare med, väldigt roligt! Jag vet inte än hur många det är från andra länder eller vilka länder som är representerade, det visar sig 😉

Detta blir tredje gången för mig att tävla i Falsterbo! 2009 tävlade jag första gången och då red jag ponny-klassen där jag och José kom två båda dagarna (SJUKT att det nästan är 10 år sedan!), 2014 red jag Bizet i Young Rider-klassen och i år ska jag alltså rida in på arenan med min älskade Dorano i U25-klassen. Jag ser så mycket fram emot denna vecka och ska njuta som bara den! Detta är ju mitt sista år som ungdomsryttare så varje sådan här stor tävling känns både väldigt roligt men också lite sorgligt eftersom att det blir sista gången som ungdomsryttareFörhoppningsvis inte sista gången någonsin, räknar iskallt med att kunna rida Falsterbo även som senior någon gång i framtiden 😉 Eller med någon unghäst! Vem vet. Det enda jag vet är att jag ska njuta och ta tillvara på denna upplevelse när jag är där 🙂

1 kommentar

En reaktion på “Vad som väntar i Falsterbo!

  1. Sandra skriver:

    Hoppas på en Falsterbo-vlogg! Älskar din kanal/blogg, så inspirerande och du har ett så himla härligt horsemanship! 🙂

    Stort lycka till i Falsterbo!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *