Välj område
Kontakta mig

BloggareNinas rader

En heldag i stallet

Välbehövlig lunchpaus under mina 6 timmar i stallet! Hur kan tiden springa iväg så fort man sättet sin fot i stallet? Fattar det inte, samma visa varje gång 😉 Lemonaden på bilden är förresten den godaste NÅGONSIN. Helt besatt.

Hela dagen idag har gått åt till att fixa, packa och förbereda inför avfärden till Falsterbo imorgon! Jag började med att packa ihop mina egna saker hemma i vår lägenhet i stan. Sedan bar det av till stallet där jag mockade, fixade mathinkarna, red ett pass på Dorano (SÅ FIN idag med!), schamponerade Dorano från topp till tå, smörjde all utrustning och sedan packade bussen. Imorgon siktar vi på alla rulla vid 8-9 tiden så skönt att ha allt packat och klart 🙂 Nu har jag kört ut till landet, stannade på vägen och köpte massa gott som mamma och jag ska ha på resan ner! Vår fikakorg blir bara större och större för varje tävling vi gör och denna gång slår den nog alla rekord hehe. Men vi har ju en bra bit ner till Falsterbo så det kändes ändå rimligt att köpa på sig rejält!

Axel kom ut till landet ikväll också, i skrivande stund sitter vi på bryggan. Axel med sitt fiskespö i handen och jag med mobilen 😉 Och Nellie i knät såklart. Mysigt!

Var först med att kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *