Välj område
Kontakta mig

BloggareNinas rader

Ett dagsprojekt

Planen att vakna upp 100% frisk idag genomfördes inte riktigt 😉 MEN jag känner mig bättre! Ändå tur i oturen att jag blev sjuk förra veckan och inte denna, det hade inte varit roligt att åka ner till Falsterbo med en färsk förkylning i systemet. Nu är jag på bättringsvägen och är förmodligen frisk tills att jag sätter min fot på Falsterbo Horse Show på onsdag kväll. Men jag tänkte på det nu när jag är sjuk, hur sjutton gör elitidrottare om dom blir sjuka inför ett VM eller OS? Tex fotbollsspelarna nu som spelar VM i Ryssland, det måste ju vara någon stackare som blir dunderförkyld och får feber en vecka innan avspark? Tycker sällan att man hör om idrottsmän som ställer in pga feber/influensa/förkylning? Jag menar, hur mycket man än tänker på att försöka undvika att bli smittad så är man ju aldrig helt safe. Vad är superknepet?

Jag ska snart åka till stallet och fixa Dorano inför dagens Lussan-träning! Nu när jag har honom närmare vårt landställe har jag betydligt längre till Lussan än vad jag brukar ha. Istället för 20 minuter restid enkel väg så måste jag nu räkna 1,5 timme enkel väg. Och så har jag ju 30 min till och från stallet också. Så, hela denna dag går i princip åt till att rida och träna en häst. Icke-hästmänniskor måste ju tycka att man är knäpp 😉 Tur att man älskar detta så mycket att man gladeligen kör alla dessa timmar för 40 minuters träning!

När man får uppleva detta som belöning efter alla timmar i stallet vill man göra det tusen gånger om ❤

2 kommentarer

2 reaktion på “Ett dagsprojekt

  1. Jeanette skriver:

    Elitidrottare på högsta nivå, speciellt lagspelare har läkare på stand by. De jobbar mycket förebyggande för att inte bli sjuka, boosta immunsystemet, undvika platser där de kan bli smittade, osv. Vissa blir lite väl nojiga och kan inte ta i handtag eller gå på andra toaletter än den hemma osv av rädsla för att bli smittad. 😉

  2. Hanna skriver:

    Viktor Nilsson Linderlöw var förkyld/feber till avspark i Sveriges första match i VM och kunde spela resten. Men håller med, det känns sjukt ovanligt för tex fotbollsspelare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *