Välj område
Kontakta mig

BloggareNinas rader

BÄSTA DORRAN!

Svettigt på dagens träning! Men Dorano var SÅÅÅ SÅ SÅ fin! Han har gett en superbra känsla senaste veckorna och jag är så glad att åka ner till Falsterbo med denna känsla i kroppen. Han var sådär rund, uppe och ihop som jag vill ha honom. Riktigt självbärig och mellan hjälperna! Vi red igenom U25 Grand Prix’n mot slutet och även det kändes bra, speciellt piruetterna som Lussan tyckte var de bästa vi gjort! 🙂

Nu är jag inne i vår nya lägenhet i stan, ska packa ihop det jag ska ha med mig till Falsterbo och imorgon åker jag ut till landet igen. Jobbigt att ha kläder och prylar på 4 (!) olika ställen (Ekerö, landet, mammas lägenhet i stan och vår lägenhet i stan). Det blir en hel del flängande, skönt sen när vi är mer iordning!

Var först med att kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *