Välj område
Kontakta mig

BloggareNinas rader

Hjo

Godaste körsbären i detta enorma träd på tomten!

Så fint här! Vi gör sånt som man ofta gör på släktträffar; dricker kaffe, fikar, äter mat, spelar kubb och bara hänger 🙂 Idag har vi varit inne en sväng i Hjo och snart ska vi heja på Sverige i fotbollen! Jag har fått rapport från mamma också som passar Dorano idag, hon har varit en pärla och kört honom till hovslagaren idag. Skönt med nya, fräscha skor inför Falsterbo nästa vecka.

På tal om Falsterbo! Det här året erbjöd dom en tjänst där man kan få en kamera installerad i boxen så man kan titta på sin häst dygnet runt, det kostade 200 kr så det kändes värt att köpa det 🙂 Så det blir extra lyxigt denna tävling att ha stenkoll på Dorano hela tiden! Falsterbo är en så stor tävlingsplats och ibland vill man ju till stallet bara för att kolla så att hästen verkar må bra, inte har fastnat i något eller gjort sig illa. Så skönt att kunna kolla det via livekamera!

1 kommentar

En reaktion på “Hjo

  1. Greta skriver:

    Funkar det att vlogga med den kameran också?😂😂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *