Välj område
Kontakta mig

BloggareNinas rader

Renovering

Kl 07.50 imorse stod jag i nya lägenheten med hantverkaren för att gå igenom lägenheten och vad som ska fixas, golvet blev klart förra veckan och idag tar hantverkaren vid och börjar spackla och måla! Herregud det är inget lätt jobb att vara hantverkare inser jag, så mycket småpill och massa saker man måste kunna. Rätt färg på rätt material, var kan vi sätta upp lampor, vilka handtag passar på dörrarna, vilket spackel ska användas på vilket material, där måste man ha en primer innan man målar etc etc. Svåra grejer tycker jag men jag fick solklara svar på alla mina kluriga frågor 😉 Så skönt! Har dock en lång lista nu med saker som behöver inhandlas så som färg till specifika material, nya lampknappar, dörrhandtag, knoppar, badrumsskåp etc. Ska fixa det imorgon! På torsdag åker vi ju till Everlöv och nästa vecka spenderar vi i Falkenberg (Dorano också!) så jag har lite att stå i innan dess.

Nu ska jag snart styra bilen ut till Ekerö och gå in i Dorano-bubblan! I eftermiddag tränar vi för Lussan och det blir det sista genrepet innan helgens tävlingar. Det blir fokus på att fortsätta jobba med mjukheten och smidigheten och i slutet tänkte jag rida igenom Int II-programmet som vi tävlar på lördag.

1 kommentar

En reaktion på “Renovering

  1. Marlene skriver:

    Åh gud vad jag känner igen mig i det där. Skillnaden för oss var att vi aldrig hyrde in någon hantverkare så när vi flyttade in fick jag som aldrig knappt ens målat googla reda på allt och hoppas på att jag inte missase något 🙈 Dessutom gjorde vi misstaget att börja överallt samtidigt, vilket innebär att hälften inte är färdigt såhär tre månader senare haha. Både jag och min man jobbar heltid, som tur var hade vi vänner som ställde upp till 100% så vi i alla fall kunde flytta in men sen har mycket blivit stående.

    Så glad för er skull, hoppas ni kommer trivas i nya lägenheten! 😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *