Välj område
Kontakta mig

BloggareNinas rader

Onsdag

Onsdag idag och det innebär att renoveringen av vår lägenhet startar idag!! 🙂 Vi ska göra en lättare uppfräschning av lägenhet, lägga nytt golv och måla om alla väggar och tak. Idag börjar dom lägga golvet, kommer bli mörkt trägolv i hela lägenheten och en fluffig heltäckningsmatta i sovrummet och i garderoben. Tror det kommer bli så fint! Nästa vecka börja hantverkarna spackla och måla, egentligen hade det varit bäst om hantverkarna gjorde sitt först och därefter fixades golvet, men det passade inte in i deras scheman så nu fick det bli såhär istället 🙂

Jag ska åka in till en färgbutik idag och kika på väggfärg, sedan ska Dorano ridas och ikväll ska han få massage och laser av Micke. Tror det är perfekt för honom att bli lite uppmjukad i kroppen nu! Han har känts lite mer styv efter hans vila så han kanske behöver lite hjälp på traven att få loss eventuella spänningar i kroppen.

1 kommentar

En reaktion på “Onsdag

  1. Stina skriver:

    Är det hyres eller bostadsrätt? 😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *