Välj område
Kontakta mig

BloggareNinas rader

Gräsälskare

Dorano och jag hade en mysdag igår där vi gick en kvällspromenad och sedan betade en stund på fältet. Han har lärt sig nu att fältet är ”the place to be” som gräsälskare så varje gång vi går förbi där (och inte ska beta) liksom trycker han hela sin kropp ut mot fältet och går sååå långsamt haha ❤ Inte dum den där killen! Idag ska vi köra samma upplägg med promenad och sedan beta en stund. Tror Dorano är väldigt nöjd med det upplägget!

Imorgon ska jag jogga lite lätt, på torsdag också och sedan ska vi träna för Lussan igen på fredag 🙂 Nästa helg ska vi ner till Everlöv och tävla så det är bara att ladda om nu och börja planera inför det! Inser verkligen vilket bra beslut det var att låta Anna ta Delicato och ha honom till försäljning den här våren, det hade varit svårt att lösa hjälp med honom under alla dessa tävlingar när jag är borta med Dorano. Det hade bara varit ett stressmoment och gett mig dåligt samvete att jag inte hann med honom så mycket som jag hade velat (och att ha häst är så pass dyrt att det inte ska vara en ”dåligt samvete-grej”). Ibland måste man ta tuffa beslut men detta var verkligen rätt beslut. Nästa år är planen att fortsätta tävla Dorano som senior och då kommer det också bli en hel del tävlingar, så beslutet är inte bara kortsiktigt 🙂

1 kommentar

En reaktion på “Gräsälskare

  1. Cornelia skriver:

    Vad kul att du ska fortsätta tävla honom nästa år också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *