Välj område
Kontakta mig

BloggareNinas rader

Bilder från helgen

Lite blandade, fina bilder från Strömsholm! Både från framridningen och tävlingsbanan 🙂 Snacka om att det är skillnad att fota ute i vacker natur jämfört med inne i ett mörkt ridhus vintertid… Detta är verkligen den bästa årstiden att driva blogg och sociala medier på! 😉 Dorano ser så trygg och snäll ut på alla bilder ❤ Världens klokaste och snällaste häst, han är verkligen en nallebjörn i hästformat.

10 kommentarer

10 reaktion på “Bilder från helgen

 1. Julia skriver:

  Har du fått din egna landslagsfrack nu? Får du rida med den på alla tävlingar eller hur funkar det? Superfina bilder 😀 tack för en fantastisk blogg, instagram och framförallt Youtube kanal. Det är ofta jag bläddrar tillbaka på dina tävlingsvloggar och kollar igen och längtar tills jag själv är tillbaka på tävlingsbanan med min häst som varit skadad ett år.
  Stor kram

 2. Ebba skriver:

  Ni var så himla fina! Dreamteam!🤩

 3. Astrid skriver:

  Ni är sååå fina tillsammans <33

 4. Ronja skriver:

  Han ser inte direkt glad ut.

  • ninasrader skriver:

   Vad elakt skrivet!

   • Ronja skriver:

    Elakt? Han har ju öronen bakåt på varje bild och ser allmänt irriterad ut.

    • ninasrader skriver:

     Tycker verkligen det är elakt att skriva så! Du har väl ingen aning om hur han mår och kan definitiv inte avgöra det på några bilder.. Att han har öronen vinklade bakåt (inte slickade bakåt som en arg häst har) tyder på att han lyssnar på mig och är koncentrerad.

     • Jeanette skriver:

      En häst med öronen spikrakt framåt har inte uppmärksamheten på ryttaren. De flesta hästmänniksor vet att dit öronen pekar, dit är uppmärksamheten riktad.

     • Rebecka skriver:

      Instämmer helt med dig Nina, jag ser en häst som är positiv, uppmärksam och tar tag i varje uppgift han får från dig! 😄 Han är fantastiskt fin!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *