Välj område
Kontakta mig

BloggareNinas rader

MÅNDAG

Måndag och ny vecka! Under dagen kommer det upp ett inlägg med lite tankar efter SM, så kika in senare för att läsa det 🙂 Idag har jag en del jobb att ta tag i framför datorn. Dorano ska såklart få några lugnare dagar nu så idag blir det bara promenad för honom! Passar bra när jag har en del att fixa. Lägenheten börjar fixas nu i veckan och är förmodligen klar till efter midsommar, så spännande! Ska möta upp hantverkare och lämna nyckeln idag.

Övriga planer idag är att packa upp, tvätta, äta lunch med mamma och fixa lite inför Axels födelsedag som är i helgen 🙂

Världens bästa Dorano ❤

1 kommentar

En reaktion på “MÅNDAG

  1. Jennifer skriver:

    Så sjukt fin han är 😍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *