Välj område
Kontakta mig

BloggareNinas rader

Bättre idag!

Heeeeejjj! Sorry för sen update idag, jag hade start vid 11 i förmiddags så innan det var det fullt fokus på starten och efter det var det fullt fokus på att packa och åka hemåt 🙂 Jag är mer nöjd med vår ritt idag än igår! Fortfarande inte så bra som vi kan, vi missade ettorna och det kostar ju en hel del. Jag blev så förvånad igår när vi missade både ettorna och tvåorna så det satt nog i lite i mig idag. Tvåorna har vi ju typ aldrig någonsin missat ens på en träning så det var helt klart en besvikelse igår. Men dom satte vi idag så det var jag nöjd med, dessutom fick vi flera 7.5or på dom idag! Tror kanske att jag ville lite för mycket igår och istället sprack det. Sådant som händer och helt klart en lärdom inför kommande starter!

Vi fick ändå 67,6% idag i Grand Prix kür, vilket jag är helt okej nöjd med! Såklart är det inte ett dåligt resultat men jag vet ju att vi kan ännu bättre. Om två veckor är det dags för nästa Lövsta-kval så nu laddar vi om inför det!

Fin bild som mamma tog på oss idag! Min stjärna ⭐

4 kommentarer

4 reaktion på “Bättre idag!

 1. Hanna skriver:

  Hej!

  Va fina ni är ❤️

  Undrar , är du besviken på resultat i SM med tanke på dina tidigare helt otroliga resultat under året ? Vad hade du för mål inför SM?

  Kram

 2. Ellen skriver:

  Man kan inte alltid vara på topp! Även om man såklart vill vara det på ett SM men tänk på vilken grym säsong ni haft💞 Grymt jobbat av er båda i helgen, och grattis ännu en gång till andraplatsen i helgens första klass. Hejar på er!

 3. Linnea skriver:

  Såg ritten på equisport, kändes som han irriterade sig för flugorna även idag, stämmer de? Hur tänker du med luva i nästa start i så fall? ☺️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *