Välj område
Kontakta mig

BloggareNinas rader

Shit happens

Inte vår dag idag 🙁 Tyvärr några kostsamma (och retliga missar) som drog ner poängen och gjorde så att vi landade på 64%.. Snubbel ur en piaff, flugor som irriterade i samlade skritten så Dorano skakade på huvudet och så missade vi båda serierna. Suck! Dessutom är både samlade skritten och bytena i varje gånger 2, så det kostade rejält. Bortsett från det var det en stadig ritt 🙂 Dorano kändes egentligen fin så det blev bara miss i kommunikationen mellan oss idag. Sånt som händer, även fast jag kanske inte hade önskat att det hände här på SM. Vi har haft en väldigt stadig och bra säsong så såklart hade jag höga förhoppningar om dagens ritt. Men men! Ett ”lyxproblem” egentligen så inget att deppa för, är glad att jag är här med min fina Dorano!

Nu tar vi nya tag och laddar om till küren imorgon!

❤️❤️❤️

Var först med att kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *