Välj område
Kontakta mig

BloggareNinas rader

FILM: VLOGG FRÅN NM!

Första vloggen från NM kommer här!!! Tycker själv att detta är en av mina bättre vloggar jag har gjort, hoppas ni gillar den! 🙂

3 kommentarer

3 reaktion på “FILM: VLOGG FRÅN NM!

  1. Linnea skriver:

    I vilket program redigerar du dina videos?

  2. Anna skriver:

    Hej Nina!

    Hur tänker du kring hästars behov av att gå i stora hagar och med hästkompisar i hagen osv? Förstår det som att Dorano, likt många andra hästar som är välutbildade och kostar mycket pengar, går själv om dagarna och sällan får interagera med andra hästar? Inga illa menat alls, förstår ju helt andra sidan av myntet också – lägger man mycket pengar på ett djur som också är ens inkomst vill man ju minska skaderisken så mycket det går 🙂 Är bara någonting jag själv funderat kring då jag sett flera hästar som har utvecklat beteendestörningar pga. sådana faktorer.

    Fortsätt med det du gör! Tack för en bra blogg! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *