Välj område
Kontakta mig

BloggareNinas rader

Gräsbesatt

Doranos schema denna vecka består av hagtid, promenader, beta gräs och bli ryktad. Inte helt fel va 😉 Han njuter som bara den! Allra mest av gräset, han blir helt manisk när vi går ut på fältet och lyfter inte blicken en sekund haha ❤️

Så härliga miljöer här med vattnet överallt!

Efter stallet igår åkte jag in till stan och mötte upp min kompis Hanna för middag hemma hos henne med hennes familj på deras altan. Hanna och jag har umgåtts enormt mycket under vår uppväxt och jag känner mig nästan som ett extrabarn i deras familj så mycket som jag har varit där genom åren! Väldigt mysigt 🙂 Hanna har bott utomlands i måååånga år men har äntligen flyttat hem till Sverige igen! Efter middagen åkte vi och kollade på hennes nya, fina lägenhet. Ser fram emot många härliga kvällar där!

Hur mysig middagsmiljö?!

Idag ska jag på ett läkarbesök och sedan åka ut till Ekerö och pyssla om Dorano! Ikväll ska jag möta upp Axel efter hans jobb och göra något mysigt på stan. Kanske bli en spontanmiddag ute eller kanske bio. Vi får se!

3 kommentarer

3 reaktion på “Gräsbesatt

 1. Birgitta skriver:

  Vad är din plan med Dorano, dvs hur länge har du tänkt att behålla honom? Jag tänker; sälja innan han blir för gammal eller behålla utan tanke på detta?

  Och hur går det med Delicatos försäljning?

  • Linda skriver:

   Jag ställde nästan samma fråga på insta, men fick inget svar. För mig som inte är insatt och inte tävlar på alls samma höga nivå känns beslutet att sälja Delicato ganska kortsiktigt då du isf. inte har ngn. påläggskalv när ditt u25 år är slut eller när du känner att du och Dorano inte utvecklas mer. Hade varit intressant art höra hur du tänker.

 2. Karina skriver:

  Går inte Dorano i gräshage på sommaren?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *