Välj område
Kontakta mig

BloggareNinas rader

Onsdag

Solen skiner även idag, vilket magiskt väder Sverige levererar denna vecka! Såg på väderappen att det dessutom ska fortsätta såhär så långt prognosen sträcker sig, underbart. Dagarna känns ju dessutom så mycket längre också nu när det är ljust fram till att man går och lägger sig. Vi måste passa på och njuta nu! Snart sitter vi och huttrar i slask och tjocka vinterjackor igen.

Idag ska beta av en massa jobb framför datorn. Det som kommer ta mest tid är att redigera 3 filmer till Youtube, kommer nog inte göra alla idag men ska påbörja och åtminstone få klart 1-2 videos. Dorano och Nellie ska få sig en promenad i solen och senare idag åker jag in till stan för att spendera kvällen där!

 

Var först med att kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *