Välj område
Kontakta mig

BloggareNinas rader

Livskvalité

Som han njöt av denna kvällsaktivitet! Jag med. 26 grader såhär dags är verkligen inget man är bortskämd med i Sverige. Även ikväll hänger jag och Axel på bryggan med varsin glass i handen (och Axel med fiskespöt i andra). Livskvalité!

Vi var ju hos Axel Wallman idag på Hölö för vetcheck, det gick bra!!! Puh. Man är alltid orolig att dom ska hitta något hemskt och obotligt, även fast han har sprungit så fint i helgen. Men det såg bra ut, fick även beröm för att han var så fin och rund i kroppen. Det blir man glad av att höra! Axel tyckte det var bra med en vilovecka med enbart promenader/skrittjobb. Det är inte ofta man får sådana tillfällen mitt under tävlingssäsong så vi passar på nu. Det är Dorano värd! Längtar redan till tisdag då jag tänkte börja jogga igen! Jag har ju stora planer för oss detta år så sommaren kommer (förhoppningsvis) innebära fler roliga tävlingar för oss. Då känns det bra i magen att ge honom denna vecka nu 🙂

Var först med att kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons