Välj område
Kontakta mig

BloggareNinas rader

Hemma!

Söta Catherine hade pimpat Doranos box med ballonger när vi kom hem, tack snälla ❤️❤️ Vi kom hem vid 15-tiden så jag och mamma passade på att packa upp allt i stallet, starta några maskiner och fixa iordning direkt. Skönt att få det gjort!

Härligt det var att komma hem till Axel och Nellie igår! Vi åt middag och gick sedan ner till bryggan (det var en magisk kväll!) precis nedanför vårt hus. Jag tog med lite vattenmelon och Axel tog täten med sitt fiskespö i högsta hugg. Han har blivit helt fisketokig senaste tiden, kul att han verkar ha hittat ”sin” grej! Han släpper alltid i fiskarna direkt när han får napp. Jag tycker lite synd om fiskarna men eftersom att dom släpps i igen direkt känns det lite bättre 🙂

När vi kom upp från bryggan körde vi ett ryck med Nellie som började se ut som en vildhund 😉 Nyfriserad, nybadad och nystädade öron blev det. Skönt när det ska bli så varmt här närmsta dagarna att inte ha så mycket päls!

Var först med att kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons