Välj område
Kontakta mig

BloggareNinas rader

Blandat från NM

Inlägget innehåller länkar i samarbete med Granngården. 

Jag har en hel del blandade bilder från NM som jag inte visat er än! Tänker att jag slänger upp dom i lite olika inlägg utan någon speciell ordning, men förhoppningsvis får ni ännu mer känsla över tävlingsplatsen och inblick i vår tävlingshelg 🙂 Ett minne för livet! Härligt också att vi hade sådan tur med vädret!

Dorano fick ett svalkande bad efter alla ritter, han stod verkligen och njöt!

Mys!

Smörja är min ”tävlingsterapi”, jag hamnar i rätt sinnesstämning, hittar fokus och blir laddad. Finns inget härligare än när allt är smörjt och rent i skåpet! Plasthandskar är mitt lifehack när jag smörjer på tävling. Skönt att slippa leta upp någon iskall kran att tvätta händerna ni 😉 Min tävlingsskjorta är från Kingsland och finns att köpa hos Granngården HÄR

Denna stol må se simpel ut men det är på riktigt den skönaste stolen jag suttit i, haha! Förstår verkligen alla campare som sitter i dessa 24/7

När Dorano tröttnat på mitt eviga smörjande, borstande, fixande och planerande 😉

Sista touchen innan start

Bästa borstarna från Granngården som jag har samarbete med! ÄLSKAR dessa från Borstiq, denna är supermjuk och finns att köpa HÄR

Snyggt, nytt tävlingsschabrak för internationella tävlingar!

”Nu kör vi”

 

Var först med att kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons