Välj område
Kontakta mig

BloggareNinas rader

Ny vecka

Hej måndag! Sista sträckan kvar nu innan vi är hemma på Ekerö igen. Vi sitter i bussen i skrivande stund, mamma kör så jag passar på att jobba lite 🙂 Ska bli skönt att komma hem! Det är det roligaste som finns att vara iväg och tävla med mamma och Dorano, men det är ändå skönt att komma hem till rutinerna igen. Saknar Axel och Nellie supermycket nu ❤ Tror Dorano saknar sin hage mest av allt, ser fram emot att ge honom några riktigt lata dagar med långa dagar i hagen och sedan promenader i skogen. Det har han verkligen gjort sig förtjänt av!

Jag har fått in lite frågor angående NM som jag tänkte svara på i egna inlägg, så kika in här snart igen 🙂

Var först med att kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons