Välj område
Kontakta mig

BloggareNinas rader

Jag ❤️ Dorano

Kungen!

Vilken helg! Kommer ta ett tag att smälta detta. Nu är vi i alla fall i bussen på väg mot Sverige! Ikväll stannar vi på samma ställe som vi gjorde på vägen hit, hos Mia och Urban i Årjäng. Ska bli skönt att komma hem imorgon! Nu väntar en veckas vila för Dorano med enbart promenader, vi ska även göra en vetcheck hos Axel Wallman på tisdag. Bra läge om det skulle vara något nu när han ändå ska vila. Om tre veckor väntar SM på Strömsholm, så snart börjar uppladdningen för det!

6 kommentarer

6 reaktion på “Jag ❤️ Dorano

 1. Grattis till de fina placeringarna! =)

 2. Anonym skriver:

  Grattis till bra procent! Varför var det så få deltagare?

 3. Therese skriver:

  Stort grattis till era fina framgångar! Vilket team ni är!

 4. Susanna skriver:

  Stort Grattis!

 5. Caroline skriver:

  Grattis till alla fina placeringar! 🙂

  Här kommer en fråga jag funderat på:
  Hur finansierar du dina resor och tävlingar utomlands? Får du stå för allt själv eller hjälper sponsorer / landslaget till? Hur fungerar det helt enkelt? För det kan ju omöjligt vara billigt tänker jag med tanke på vad en ”vanlig tävling” kostar där det dessutom inte ens finns några direkta prispengar att hämta hem.

  Hur fungerar det när du övernattar på olika ställen på väg till tävlingar? Finns det specifika platser som är öppna för folk som är på väg till och från tävlingar eller är det endast genom kontakter man kan ha tur att få en liten paus på resan? Eller hjälper landslaget till att planera det?
  Vore väldigt intressant att få höra hur det fungerar 🙂

  Kram!

 6. Så underbara bilder! Så jäkla kul 😀 Stort stort grattis än en gång.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons