Välj område
Kontakta mig

BloggareNinas rader

Söndagsfråga

Hej Nina! Skulle vara jätte kul om du kunde göra något liknande som typ ”söndagsfrågor” som vissa bloggare kör med varje vecka? Då t.ex. vi läsare får ställa frågor till dig på en bestämd dag, som du sen väljer ut de frågor du vill svara på, här på bloggen eller på youtube. ?

Vilken kul idé, tack! Klart vi ska göra det 🙂 Ställ alla era frågor som kommentar till detta inlägg så kan jag gå tillbaka och plocka upp frågor härifrån några veckor framöver. Gärna frågor som kan fylla ett helt inlägg och gå lite djupare in i (inte typ ”hur hög är Dorano?”).

Älskar när ni kommer med idéer hur bloggen kan utvecklas och bli ännu bättre! Fortsätt gärna med det 🙂

12 kommentarer

12 reaktion på “Söndagsfråga

 1. Lovisa skriver:

  Såg ett av dina inlägg lite längre upp och jag funderar på vad du menar att du antagligen inte kommer ha råd att ha kvar Dorano jättelänge till och jag undrar vad du menar med det? Är det inte bättre att ha kvar honom och tävla upp och ihop er på seniornivå eller har han inte kapacitet för det? Eller vill du köpa en ännu bättre häst att tävla med som senior eller börja om helt igen med en unghäst?

  • ninasrader skriver:

   absolut kan jag ha kvar Dorano som seniorhäst! Anledningen att eventuellt sälja på sikt har bara med hans ålder att göra 🙂 men vi får se!

 2. Lina skriver:

  Kan du inte berätta mer om dig och Dorano! Vill gärna veta hur och varför du började rida och om dressyr alltid varit din favoritgren. Och vill gärna veta mer om Dorano, vad han gjort innan du köpte honom och hur det blev ni två. 😀

 3. Ronja skriver:

  Hej! Vad ser du dig själv om ca 5 år, på hästfronten och i det vardagliga? ?

 4. Siri skriver:

  Hur ser du på ridning och träning ute, upplever du någon skillnad på de hästar du haft? Själv finner jag att mina uppskatta variationen och ter sig ”gladare” om man nu ska förmänskliga våra fyrbenta vänner.

  Vad är det du brukar arbeta mest med, hos dig själv som ryttare?

 5. Emelie skriver:

  Jag undrar vad du har för tips till mig som vill expandera inom hästar och tävling, men inte riktigt har det kapital som krävs. Hur har du gått till väga med dina samarbeten? Hur ”känd” och/eller hur mycket tävlingsresultat behöver man ha i ryggen tycker du?

 6. Anonym skriver:

  Hej fina du! Jag undrar varför du (nästan) alltid leder Dorano med kedja?Har sett att du använder ( då menar jag alltså att du sätter kedjan under hakan och inte använder det som ett vanligt grimskaft) den till o från hagen och det tycker jag känns lite onödigt. Har inget emot kedja då jag själv använder det men känns kanske som att du överdriver men du kanske har en bra andledning, vad vet jag! Är Dorano svår ledd/ orolig, ren rutin eller för att du är rädd om honom? Hoppas du inte tar illa upp då jag bara är nyfiken :))

 7. Lisa skriver:

  Vad skulle du säga är det viktigaste när det kommer till en lyckad tävlingssatsning? Relationen med hästen, tid för tränare, hästmaterialet, eller helt enkelt lite av allt? Vad är din ”grundfilosofi” inom din satsning och din syn på hästen? Om du förstår vad jag menar? 🙂 En till fråga, hur går det med hund nummer två? 😉

 8. Ester skriver:

  Hur gör du när du planerar tävlings säsongen? Vad tänker du på och hur mycket vila ska din häst ha? När ska den vila? Hur lång i för väg bokar du in en tävling? osv. ❤️?

 9. Anonym skriver:

  Vad har du för framtidsplaner med dressyren? Vill du fortsätta som senior efter U25 med Dorano?

 10. Greta skriver:

  Blev du jätteglad/lycklig när du fick din allra första häst!❤️?

 11. Nora skriver:

  Hur ser ditt veckoupplägg ut med dorano? Vilka pass rider du en vanlig vecka/ inför tävling. Hur rider du varierat utan att det blir tjatigt och uttråkande för hästen licksom 🙂 älskar din blogg och du är en stor förebild!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons