Dags att skörda

Lena Hillstedt

Kanske inte samma långa ljusa kvällar men istället mysiga kvällar då man får krypa upp i soffan och tända en massa stearinljus. För att inte tala om de långa, stärkande promenaderna man kan göra i den friska höstluften. I år verkar ju skogarna vara helt fyllda med kantareller och annan svamp, finns det något bättre än att skörda sådant som skogen själv producerar?

Helgen då vi lyfter in våra trädgårdsmöbler inför stundande vinter är också en välgörande aktivitet. Skönt när man känner att det är uppstädat ute och det vissna får stå och ”ståta” i trädgården i vacker frostskrud.

En annan sak som känns inspirerande just nu är att delar av våra butiker är fyllda med så mycket fin häst- och ryttarutrustning. Faktiskt så fin att jag starkt överväger att börja rida igen. För en tid sedan lade jag ridningen på hyllan men nu känner jag suget komma tillbaka. Tillsammans med Charlies har vi verkligen sett till att ha det bästa sortimentet för både häst och ryttare.

Nu till hösten ska jag också njuta av mitt jordnära liv på en ödslig strand istället för när den är fylld av människor som lapar sol och värme. Hoppas att du också njuter av hösten var du än befinner dig.

Trevlig läsning!

Lena Hillstedt signatur

Lena Hillstedt, ansvarig utgivare Grannliv