Nytt nummer av Grannliv ute nu!

GG_blogg_1220x700_nytt_nr_116

Den här veckan landar senaste numret av Grannliv i brevlådor landet runt. I detta nummer pratar vi med programledaren Renée Nyberg, gör ett besök i vackra Fryksås och tipsar om bästa picknickmaten bland annat.

Nu börjar det så smått dra ihop sig inför årets trädgårdssäsong och vi har bästa tipsen på hur du förbereder vårträdgården. Vi har också hälsat på hos hovslagaren Lotta Sjöberg som tycker att hon har världens bästa jobb! Du får också lära dig mer om Granngårdens maskinservice. Som vanligt innehåller Grannliv 1/2016 även mängder av produktnyheter, trädgårdstips och tävlingar. Trevlig läsning!

Prenumerera på Grannliv

Om du väntar bonuscheckar med posten i dagarna får du magasinet gratis. Men om du vill vara säker på att inte missa ett nummer av pappersmagasinet Grannliv kan du prenumerera till självkostnadspris, fyra nummer för 100 kr.

Gör så här: sätt in 100 kr på bankgiro 698-8588 och var noga att ange personnummer, namn, adress och mejl på inbetalningen. Som klubbmedlem skjuts din prenumeration fram automatiskt de gånger du kommer upp i bonusnivå och får magasinet gratis tillsammans med dina bonuscheckar.
OBS! Tecknar du prenumeration nu får du dessutom en värdecheck på Granngården för 50 kr.