Nu finns höstens nummer av Grannliv ute i butikerna!

gg_blogg_1220x700_nytt_nr_316

Från och med den 15 september kan du hämta ditt exemplar av Grannliv i butik. Välkommen in och ta med en tidning fylld av inspiration – men skynda på innan de tar slut! 

I det senaste numret av Grannliv kan du läsa intervjun med tv-profilen Anders Bagge där han berättar om sin kärlek till djur och gräsklippare. Vi har också gjort ett gårdsbesök på Virå Bruk där jakt och matlagning står i fokus, fotograferat höstens nyheter hemma på gården hos bloggaren och författaren Underbara Clara och tittat närmre på vilka reflexer du bör ha för att kunna synas ordentligt i mörkret. Dessutom två fullmatade reportage om hur katten ska må bra där vi möter kattexperten Susanne Hellman Holmström, känd från Go’Kväll, och hur du ska mata vildfåglarna för att få en mångfald i trädgården.

Självklart är tidningen också fylld med härliga recept, tips, tävlingar, korsord och mycket annat!

Från och med september 2016 kommer Grannliv inte skickas hem till klubbmedlemmar som tidigare utan alla kan hämta sin tidning i butik helt kostnadsfritt! Vill du fortfarande få tidningen hemskickad kan du göra det till ett självkostnadspris á 100 kr för fyra nummer. Läs mer och beställ prenumeration av Grannliv här.