3 fördelar med att vara med i vår kundklubb

 

De flesta av våra läsare är redan medlemmar, men för dig som inte ännu är det listar vi här tre fördelar som gör Granngårdens kundklubb till en bra affär.

1. Poäng när du handlar

Som medlem i Granngårdens Kundklubb har du tillgång till en rad förmåner där den kanske mest uppskattade är att du får poäng när du handlar. Du behöver bara visa din legitimation eller uppge ditt personnummer i kassan vid köp för att bonusen ska registreras. Du slipper bära runt på ett kort.

2. Bonus på dina köp

Bonusen betalas ut fyra gånger om året. Den registreras på ditt medlemskap så att den finns direkt i kassan när du har samlat ihop minst 1 500 poäng. Läs mer om bonus och poäng här.

3. Inbjudningar och nyheter

Magasinet Grannliv skickas hem till utvalda kunder och innehåller tävlingar, tips och artiklar. Du får även regelbundet erbjudanden på utvalda varor och inbjudningar till särskilda klubbveckor då du får sänkt pris på mängder av produkter. När din lokala butik arrangerar klubbkvällar får du VIP-inbjudningar.

Dessutom får du …

…  tillgång till avtal som Granngårdens kundklubb har med andra företag, vilket exempelvis kan ge dig billigare el, förmånligt hotellboende eller rabatt på gåvor i juletid. Här kan du se vilka medlemserbjudanden som är aktuella just nu.

Registrera dig här:

Gå med i Granngårdens kundklubbb genom att registrera dig här

Och så ett tips!

Lämna din mejladress i kassan nästa gång du är i din Granngården-butik, så får du regelbundet vårt nyhetsbrev med förhandsinfo om vilka produkter som gäller i just din butik och senaste nytt om vad som händer här på grannliv.se. Du kan också registrera din mejladress här.